Corona

Wat een rollercoaster deze laatste maand, maanden. Ik had aan het begin van het nieuws over het Covid-19 virus werkelijk geen idee wat dit zou gaan betekenen. Voor de wereld, voor Nederland, voor mij als persoon.

In de eerste weken van maart kon ik nog behandelingen geven, mits de klant of ik geen symptomen had van het Corona virus. Dat werd al snel teruggeschroefd. Alle contactberoepen moesten hun deuren sluiten. Nee, wat een heftig besluit! Nodig, dat weet ik, maar blij was en ben ik er niet mee.

Ik mis het contact met jou, lieve klant! Juist in deze tijd zou ik je zo graag willen begeleiden in de emoties waar je tegen aan loopt, de fysieke klachten die nu door verkeerde (thuis-)werk houding meer aanwezig zijn of het samen praten over wat jou nu bezighoudt.

Gelukkig kan ik een deel van mijn werk nog uitvoeren. Ik werk vanuit huis met Zoom of Skype, het bekende videobellen. Op deze manier kunnen we toch contact hebben, Corona proof 🙂
Op een afgesproken dag en tijdstip hebben we contact en ontvang je van mij een linkje om digitaal te verbinden.

Wat ook tot de mogelijkheden behoort, is Reiki op afstand ontvangen. Juist in deze tijd kun je wel extra energie gebruiken toch? En de Reiki werkt krachtig door op mentaal-, emotioneel- en fysiek niveau en brengt jou meer balans! Je zult je na een behandeling meer ontspannen voelen, rustiger in je hoofd en je overziet de wereld weer. Niet vanuit angst, maar vanuit Liefde!

Blijf gezond en hou je goed in deze confronterende en toch ook bewustmakende tijd!

 

Hart groet, Lara