Meer balans in je leven?

Hoe zorg je voor meer balans in je leven?

Stress is hét woord van deze tijd. Bijna iedereen heeft er wel eens last van of gaat er zelfs onder gebukt. Jammer, want stress trekt een behoorlijke wissel op veel aspecten van je leven. Maar je kunt het ook zien als een cadeautje. Het geeft je namelijk het signaal dat het tijd is de zaken eens te evalueren en anders aan te pakken. Hoe kan je zorgen voor meer balans in je leven? Bij Helend Licht ben je welkom om die vraag te onderzoeken. Bijvoorbeeld aan de hand van reiki. Maar wat is reiki precies?

Wat is reiki?
Reiki is een Japanse helingtechniek die onze positieve kwaliteiten versterkt. Het vermindert stress, ontspant, geeft sneller herstel en vermindert klachten. Wanneer er pijnklachten optreden, kan het deze verlichten, bij stress helpt het je meer bij jezelf te blijven. Bij moeilijke situaties levert het helderheid en inzichten op.

Energiestroom herstellen
Een Reiki behandeling helpt om de natuurlijke energiestroom weer te herstellen, simpelweg doordat een Reikibehandelaar met de handen de Reiki-energie doorgeeft. Je voelt deze energie meestal als een prettige warmte. Reiki ondersteunt het zelfhelend vermogen van het lichaam en bij langduriger toepassing start een proces van innerlijke groei en heling. Na een behandeling voel je je vaak ontspannen en je zult merken dat je je steeds energieker gaat voelen: je stroomt weer!

De vijf principes
REI betekent universeel, onbegrensd. KI betekent levenskracht, levensenergie. Reiki is een eeuwenoude kunst van genezen door aanraken. Beoefenaars van Reiki leven volgens vijf idealen:

– Ik maak mijzelf vandaag niet boos
– Ik maak mijzelf geen zorgen
– Ik ben dankbaar voor alles wat leeft
– Ik verdien mijn brood eerlijk
– Ik eer mijn leraren, ouders en ouderen

Zie ik je eens in de praktijk of neem gerust contact op om de mogelijkheden te bepreken.

Tot ziens! Hart groet, Lara