Ik reik jou de hand

Pak jij hem aan?

Ik reik jou de hand

Pak jij hem aan?

Contact

Mijn werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag van 10.00-18.00 uur. Op een avond of een zaterdag zijn er ook mogelijkheden na overleg. Alle sessies vinden plaats in Groningen aan de Nijensteinheerd 200 (Beijum, praktijk aan huis). De trainingen en cursussen meestal ook, maar bij grotere groepen werk ik ook op locatie in de omgeving. De praktijkruimte is minder geschikt voor mindervaliden, omdat de ruimte op de eerste verdieping is.

Er is helaas geen wachtruimte bij de praktijk waar je van tevoren kunt plaatsnemen, daarom verzoek ik je op de afgesproken tijd aan te komen.

In uitzonderlijke gevallen kom ik ook bij jou thuis, dan geldt er wel een meerprijs (i.v.m. reiskosten). Wil je in contact komen? Vul dan onderstaand formulier in of bel mij!

Actuele info inzake Corona vanaf 03-03-2021:

Alle vormen van behandelingen mogen weer gegeven worden! De reiki cursussen en de trainingen intuïtief ontwikkelen ook, mits 1-op-1. Zodra er weer meer mensen bij elkaar mogen zijn, zullen ook de Reiki cursus in groepen en overige workshops weer gegeven worden.

Je bent dus van harte welkom voor het boeken van een sessie bij Helend Licht!

PS. Blijft van kracht, dat je liever geen afspraak plant als je klachten hebt zoals hoesten, niezen, koorts, loopneus, keelpijn en/of klachten die horen bij het beeld van corona. Dit geldt ook als iemand in jouw huishouden of directe omgeving klachten heeft of wacht op de uitslag van een corona-test. Evt. is dan Reiki sessie op afstand mogelijk of een consult via videobellen. Liever eerst overleg, neem dan gerust contact op.

Bereikbaarheid

Met de auto
In de omgeving van mijn praktijk is meer dan genoeg plek om gratis te parkeren.

Met de bus
Vanaf het Centraal Station neem je Qbuzz Qlink 4 richting Beijum (via de Grote Markt). Stap uit bij de bushalte aan de Wibenaheerd, daarna is het nog ca. 5 minuten lopen naar mijn praktijk.

Contactgegevens

Helend Licht
Mevr. Lara van Wijk
Nijensteinheerd 200
9736 TP Groningen

Telefoon 06-19882901
Mail info@intuitievebegeleiding.nl

KvK: 02095064
BTW id: NL001410229B74

Beroepsorganisatie CAT vergoedbaar

Prestatiecodes:
Behandeling 24005 Overige natuurgeneeskundeBehandeling 24012 Energetische therapie

Check hier CAT_vergoedingenlijst 2021 of je ook recht hebt op (deel-)vergoeding met jouw zorgverzekering! Ik ben niet verantwoordelijk voor deze lijst, neem bij twijfel altijd contact op met jouw zorgverzekeraar

Entree praktijk

 Contactgegevens

Helend Licht
Mevr. Lara van Wijk
Nijensteinheerd 200
9736 TP Groningen

Telefoon 06-19882901
Mail info@intuitievebegeleiding.nl

KvK: 02095064
BTW id: NL001410229B74

Beroepsorganisatie CAT vergoedbaar

Prestatiecodes:
Behandeling 24005 Overige natuurgeneeskunde &
Behandeling 24012 Energetische therapie

Check hier CAT_vergoedingenlijst 2021 of je ook recht hebt op (deel-)vergoeding met jouw zorgverzekering! Ik ben niet verantwoordelijk voor deze lijst, neem bij twijfel altijd contact op met jouw zorgverzekeraar.

Entree praktijk

"Word de beste versie van jezelf"