Jouw maatje voor het leven

Vanaf nu altijd samen

Jouw maatje voor het leven

Vanaf nu altijd samen

Ontmoet je gids

We hebben allemaal een Gids die die bij ons is vanaf het moment dat we geboren worden tot de dag dat we weer 'heengaan'. Ons Maatje voor het Leven! Dit maatje helpt ons signalen te geven in welke richting we mogen gaan in dit leven.

Tijdens deze workshop komt medium Sylvia Damar en zij maakt contact met onze Gidsen en kan prachtig vertellen over hen. Hoe hij/zij er uit ziet, naam, waar jij op dit moment in jouw proces zit, etc. Echt heel erg bijzonder! Tevens krijg je diverse oefeningen om je Gids te voelen en om makkelijker contact met hem of haar te maken, want dat is natuurlijk het fijnste als bevestiging. Ook leer je hóe je het beste een vraag kunt stellen aan hem/haar en hoe je het antwoord mag horen.

Ook zal er tijdens deze workshop steeds door 2 mensen worden opgeschreven wat er verteld wordt door Sylvia bij diegene die de 'omschrijving' krijgt. Dat geldt natuurlijk ook voor jou, als jij jouw Gids omschreven krijgt.

Data en locatie

De datum is 28 juni 2020. Het maximum staat op 12 personen (minimum is 8). Locatie is Groningen.

Kosten

€ 50,00 p.p. Het begint om 13.00 uur en zal tussen 16.00 en 17.00 uur weer eindigen (afhankelijk van de grootte van de groep).

"Alone we are strong.. Together we are stronger"