Jouw maatje voor het leven

& vanaf nu altijd samen

Jouw maatje voor het leven

& vanaf nu altijd samen

Ontmoet je Gids

We hebben allemaal een Gids (naast begeleiders en overleden dierbaren) die bij ons is vanaf het moment dat we geboren worden tot de dag dat we weer overlijden. Ons Maatje voor het Leven! Dit maatje helpt ons signalen te geven in welke richting we mogen gaan in dit leven. Het belangrijkste is dat we leren met onze Gids samen te werken en ook om te weten dat je na deze dag nooit meer (echt) alleen zult voelen !

Tijdens deze workshop komt medium Sylvia Damar en zij maakt contact met onze Gidsen en kan prachtig vertellen over hen. Hoe hij/zij er uit ziet, meestal ook een naam, waar jij op dit moment in jouw proces zit, etc. Echt heel erg bijzonder! Tevens krijg je diverse oefeningen om je Gids te voelen en om makkelijker contact te maken, want dat is natuurlijk het meest fijne als bevestiging. Ook leer je hóe je het beste een vraag kunt stellen en hoe je het antwoord mag horen.

Ook zal er tijdens deze workshop steeds door 2 mensen worden opgeschreven wat er wordt verteld door Sylvia bij diegene die de 'omschrijving' krijgt. Dat geldt natuurlijk ook voor jou, als jij jouw Gids omschreven krijgt.

Data en locatie

De eerstvolgende data zijn:
🌺 zondag 30 juni 2024 (momenteel VOL, wachtlijst mogelijk)
🌺 zondag 20 oktober 2024

Het maximum staat op 12 personen (minimum is 8).

Locatie is Helend Licht, centrum voor Groei en Ontwikkeling, Emingaheerd 8, 9736 GA te Groningen (gratis parkeren)

Kosten

60 euro. (btw vrijgesteld en niet vergoedbaar) Het begint om 13.00 uur en zal tussen 16.00 en 17.00 uur weer eindigen (afhankelijk van de grootte van de groep).

"Alone we are strong.. Together we are stronger"