Ontmoet jouw Gids en Meester

en verwelkom de krachtige energie

Ontmoet jouw Gids en Meester

en verwelkom de krachtige energie

Meestermiddag

In deze training ga je werken met de Meester energie. Het medium Sylvia Damar zal deze middag begeleiden in het contact leggen met jouw Gids en Meester en leer je zelf de krachtige & mooie energie te gebruiken van jouw Gids/Meester. Iedereen die al eerder een Gidsen workshop bij mij heeft gevolgd, die begeleid werd door Sylvia, is van harte welkom!

Maar, als jij van jezelf weet dat je een Gids bij je hebt, zonder de workshop gevolgd te hebben, dan kan je hier ook aan meedoen. Indien je nog niet weet wie je Gids is, dan kun je beter eerst de "Ontmoet je Gids" dag boeken. Klik hier voor meer info.

Het lijkt ons fijn je te mogen ontmoeten.

Er zijn meerdere personen die deze workshop vaker gevolgd hebben en geven aan dat het niet verveelt en steeds opnieuw een kadootje is. Een heerlijke energie boost! Niet alleen ga je de liefdes- en krachtenergie voelen van je Gids en Meester, maar krijg je ook nog eens een behandeling op maat. In wat jij op dat moment ECHT nodig hebt!

Kosten en locatie

€ 49,00 (incl. btw en niet vergoedbaar) en het tijdstip is van 13.00 tot ca. 15.30 uur (afhankelijk van de groepsgrootte). Het minimum staat op 8 personen.

Locatie is Praktijk Heesterpoort te Groningen (gratis parkeren op zondag als je met de auto komt).

De eerstvolgende datum wordt spoedig gepland voor eind 2023 of begin 2024, geef je gerust vast op om op de hoogte te blijven.

"Als de leerling bereid is, zal de meester verschijnen"