Luister naar je innerlijke stem

en train jouw intuïtie

Luister naar je innerlijke stem

en train jouw intuïtie

Intuïtief ontwikkelen

Ik heb altijd al een extra stemmetje gehad, maar wist niet hoe ik hier naar 'mocht' luisteren. En het vertrouwen had ik er ook nog niet altijd in!

Sinds ik zelf een spirituele ontwikkelingscursus heb gevolgd, is het vertrouwen steeds meer gegroeid. En.. ik leer nog elke dag bij!

Indien jij ook meer zelfvertrouwen wilt & meer in contact wilt komen met jouw intuïtie, laten we elkaar dan ont-moeten! En leer weer de kunst van het luisteren naar jouw innerlijke stem, jouw zelf; omschrijf het zoals voor jou goed voelt.

Werkwijze

Ik heb gemerkt dat ik steeds vaker individuele personen mag begeleiden, met op maat gemaakte trainingen naar behoefte, of in groepjes van 2 personen mag trainen. Heerlijk om te doen, met echt quality tijd voor al jouw vragen en eigen onderzoek 🙂

Thema's

Er zijn een aantal thema's waar je uit kunt kiezen:

  • Gronden en verbinden
  • Ons energieveld
  • Healing
  • Psychometrie & foto's lezen
  • Pendelen/ biotensor
  • Intuïtief masseren (handen en/of voeten)

of.. we maken een combinatie van bepaalde onderwerpen. Alles is mogelijk.

Durf JIJ jezelf opnieuw te verbinden met dat wat je ervaart met AL je zintuigen en in het contact met de ander? Laten we er dan een samen een mooie training van maken die ca 2 à 2.5u duurt.

Kosten (incl. btw)

77 euro per training (of prijs op maat bij meer trainingen)

*Trainingen zijn niet vergoedbaar*

Deze basistraining is ook online te volgen vanuit je eigen huis, op je eigen tempo: de basistraining "intuïtief ontwikkelen" met diverse meditaties, theorie en beeldmateriaal. Deze training is eventueel uit te breiden met 60 minuten coaching middels videobellen en/of 60 minuten aan Reiki sessies.

"Je gevoel heeft altijd gelijk, laat je verstand niet winnen"