Het leven

Wat is het leven toch mooi! Had je me dit als jong meisje vertelt, was ik het roerend met je eens geweest. Ik was een heel ondernemend kind. Ik fietste heerlijk op mijn roze fiets, knuffelde de diertjes die ik onderweg tegenkwam, genoot van de kleine meertjes in de omgeving, kwaakte naar eenden en loeide naar de koetjes.

Naarmate ik ouder werd, vond ik het allemaal maar lastig en ingewikkeld. Ik snapte mijn leeftijdsgenootjes niet, zij mij ook vaak niet. Als ik vertelde, naar mijn idee mijn diepste geheim, dan kreeg ik een opgetrokken wenkbrauw met de opmerking; ‘iedereen heeft toch wel ’s wat’. Vervolgens ging alle aandacht weer weg was en werden de jongens in de kantine weer 1 voor 1 besproken 😉.

Hele omzwervingen heb ik gemaakt. Puur vanuit de studie letterlijk door stages te lopen in het buitenland, compleet op mezelf te worden teruggeworpen en ook door gesprekstherapieën,  cursussen en trainingen in persoonlijke- en spirituele ontwikkelingen. Tevens heb ik diverse banen gehad waar ik mij blij, verdrietig en/of niet op mijn plaats voelde.

Mijn eerste blog! En graag neem ik je af en toe mee op mijn reis door dit prachtige leven met alle ups en downs.. Geef ik je een kijkje in mijn leven als Lara, die elke dag vanuit eerlijkheid naar mijzelf de wereld inkijkt en elke dag groeit in het Leven!

 

Hart groet, Lara