Vakantie-moet-gedrag

Eigenlijk sta ik altijd ‘aan’. Herken je dat? Mijn hoofd staat bijna nooit stil; ja, ’s nachts geloof ik. Haha.

Ik heb sterrenbeeld Tweelingen, met ascendant Tweelingen. Tsja, dubbelop dus. Mercurius is ‘mijn’ planeet, planeet van het mentale, de communicatie. Lucht! Vluchtig, snel schakelen, nieuwsgierig, nuchter en ook oprecht geïnteresseerd.

Vandaag voel ik voor ’t eerst dat ik ‘land’ in mijn vakantie. Sinds maandag op de vakantiestek en heb dus wel wat dagen nodig gehad.

Hoe ga ik daar dan mee om?
Ik laat los wat zou moeten op vakantie: Boek lezen, om je heen kijken, gedachten opschrijven, magazines doorbladeren, weinig doen dus 😉 Dit lukte niet, dus voelde ik mij onrustig, speelde spelletjes spelen op mobiel, gedachten over ‘als ik weer thuis ben dan; dingetje 1, dingetje 2, dingetje 3…’ Geen rust.

Dit mocht er zijn, waardoor ik nu WEL meer rust voel: zon op m’n toet, kijken hoe de eendjes en futen dobberen op het water, het voelen van zand tussen m’n tenen!👣 en dus deze momenten nu vastleggen in een bericht😇.

Dus; voel je je onrustig laat ’t gebeuren. Sta er bij stil en voel wat dat met je doet (hoeft echt niet de hele dag hè). Waarom het er is en wat je daar eigenlijk van vindt.

Oordeel niet (te snel) over wat je tegenkomt, het is wat het is. Observeer alleen.

Ik wens je een fijne dag!

Hart groet, Lara